Top latest Five su kaçağı tespiti Urban news

Wiki Article

Termal Kamera: Su kaçağının olduğu noktayı tespit etmek için termal kameralar kullanıyoruz. Bu kameralar, su kaçağının oluşturduğu sıcaklık değişimlerini tespit ederek, kaçağın yerini belirlememizi sağlıyor.

Bu şekilde bilinçsizce tahmini yerler kırılarak su kaçağı bulunmaya çalışması hem maliyet olarak hemde inşaat çalışması olarak sizi yoracaktır, burada yapılması gereken en doğru işlem kameralı su kaçak tespit cihazları ile arızanın noktası belirlenerek garantili bir şekilde giderilmesidir, dilerseniz iletişim bölümümüzdeki telefonlardan bize ulaşarak servis yazdırabilirsiniz.

Osman Beyle yeni taşındığım evde tek giderli olan tesisata çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi bağlatmak için çalıştık.

Su kaçak tespit cihazı belirti vermeyen ve içe doğru su sızıntısı yapan arızaları da bulur ve ekibimiz size o anki arızanın dışında yakın zamanda oluşabilecek tüm tesisat sorunları hakkında da bilgi verir.

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Duvardaki nemin neden oluştuğunu ve nemlenmenin nereden geldiğini tespit etmekte kullanılır. Mersin tesisat firmamızdan nem ölçüm konusunda destek alabilirsininiz profesyonel hizmet veren ustalarımız nem ölçüm cihazı ile nemlenmenin kaynağını bulup sizlere detaylı bilgi vermektedir.

Salonumuzda su kaçak tespiti peteğin yanındaki duvarda rutubetlenme başladı ayrıca parkeler kabariyor üsten kaldirdigimda alt taraf komple ıslak acaba sorun kalorifer tesisatında kacaktanmi kaynaklanıyor su tesisatçısı öyle ise kırıp dökmeden halledilme olasılığı varmıdır.evde kiraciyim ortalama masraf ne çıkar

işini düzgün ve temiz yapan bi kardeşimiz ben gayret memnun kaldım fiyatta da lawnımcı oldu sağolsun herkese tavsiye ederim

Dinleme cihazı ile kaçakların bulunması fayans altındaki borularda ve özellikle de temiz su tesisatında işe yarar. Temiz su tesisatının basıncının yüksek olması, sızıntılarda sese yol açar. Bu sayede tespit çAlright daha etkili olarak yapılır.

Akustik dinleme cihazları da su tesisatçısı su kaçağı tespitinde sıklıkla kullanılan bir diğer araçtır. Bu cihazlar, suyun borular içinde geçerken oluşturduğu sesleri algılayarak sızıntının olduğu noktayı belirleyebilir.

Bu su tesisatçısı yöntemi yukarıda detaylı bir şekilde anlattık. Su kaçağının olup olmadığını anladıktan sonra, geri kalanı su tesisatçısı Merkez Su Tesisatı’na bırakmalısınız.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the most effective YouTube experience and our most recent functions. Find out more

Su tüketimini evimizin hemen hemen her alanında kullanırız. Bundan dolayı her alanda su kaçağı sorunu çıkabilmektedir bu kimi zaman mutfak dolabının altı kimi zaman tuvalet veya duşa kabin altı gibi alanlarda su kaçağı problemi ile karşılaşılmaktadır.

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan gardenım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

Report this wiki page